HABER

ANASAYFAHABER"La la land" Müzikaliyle Sahnedeydik

"La la land" Müzikaliyle Sahnedeydik

"La la land" Müzikaliyle Sahnedeydik

"La la land" (Aşıklar Şehri)

Öğrencilerimizden Mısra Kılıçaslan'ın "La la land" müzikalinin senaryosundan uyarladığı oyunumuzu 14.06.2022 Salı akşamı Özel 3 Mart Eğitim Kurumları konferans salonunda izleyicilerimize sergiledik. Tatlı bir görsel şölen olan müzikal, yabancı diller bölümünce hazırlanıp sunuldu, çok beğenilip ayakta alkışlandı.

Müzikal bir yapım olan "La la Land" (Aşıklar Şehri) 2017 yılında 14 ayrı kategoride aday olarak Oscar tarihinin En Çok Adaylık Kazanan Film'i rekorunu kırmış ve dağıtılan Altın Küre Ödülleri'nde 7 ödül kazanarak rekor kırmıştı. Modern zamanda geçen klasik bir aşk öyküsü olan müzikal, hayallerinin peşinden koşan bir kadın ve bir erkeğin hikâyesi. Müzikalde biri oyuncu olmaya, diğeri caz bar sahibi olmaya çalışan ve bu konuda devamlı çaba sarf eden genç çiftin yollarının nasıl kesiştiğine, birlikteliklerine, ayrılmalarına ve karşılaşmalarına tanıklık ettik.

Görevli öğrencilerimiz Mısra Kılıçaslan, Kaan Günal, Mert Tiryakioğlu, Ayşe Naz Topoğraf, Ada Babir, Ceylin Duygulu, Ceylin Özaltaş, Defne Sevinç, Eyşan Şahin, Gaye Kaya, Ezgi Kirmikil, Fırat Elele, Naz Beder, Ege Gönül, İdil Biner, İpek Akalp, Melis Tuna, Özlem Yıkılmaz, Tarık Yağız Uzunoğlu, Kutay Arın, Emre Doğancı, Yaprak Gürtunca'ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yabancı diller bölümü görevli öğretmenlerini de tebrik ediyoruz.  

Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.