HABER

ANASAYFAHABERİLETİŞİMCİ SEDAT ÖRSEL İLE KEYİFLE GEÇEN BİR SÖYLEŞİ ARDINDAN...

İLETİŞİMCİ SEDAT ÖRSEL İLE KEYİFLE GEÇEN BİR SÖYLEŞİ ARDINDAN...

İLETİŞİMCİ SEDAT ÖRSEL İLE KEYİFLE GEÇEN BİR SÖYLEŞİ ARDINDAN...

HAYAT PLANLANABİLİR Mİ?

Türk televizyon tarihinin duayeni olarak kabul edilen Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Sedat ÖRSEL, öğrencilerimizle bir araya gelerek " Hayat Planlanabilir mi? " konulu bir seminer verdi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat ÖRSEL, çok küçük yaşlarda taş ustalığına başladı, okul yıllarında karikatürist olarak çalıştı. İngiltere, Japonya ve BBC'de TV Program yapım ve yayıncılığı, TV işletmeciliği ve Reji Öğretmenliği Eğitimleri gördü. TRT ve Özel televizyonlarda yönetmenlik ve çok sayıda birimin müdürlüğünü, TRT-INT ve Avrasya TV'nin kuruluş çalışmalarını ve yöneticiliğini yaptı.

     Tüm lise öğrencilerimizle buluşan ÖRSEL, "Z" Kuşağı diye seslendiği öğrencilerimize esprili diliyle ve sunumdaki çeşitli görsellerle kuşak farklılıklarını açıkladı. Kendi hayatına dair samimi paylaşımlarla bulunarak öğrencilerin hayat boyu karşılaşacakları zorluklarla nasıl mücadele etmeleri gerektiğine değindi.  

" Hayatın silgisi de tekrarı da yoktur."  Diyerek başladığı konuşmasında, aktardığı tecrübeleriyle ufkumuzu genişleten Değerli Sedat ÖRSEL'E teşekkürlerimizle.

Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.